Teknovation Logo
robot

 
  • Masentia-direktør Flemming Hjort glæder sig over 2019-rekordresultaterne, der har polstret virksomheden, så man har noget at stå imod med, i den periode landet aktuelt er fanget i.

8. april 2020, kl. 08:11 

Endnu et flot Masentia-rekordår

Hos Masentia A/S glæder man sig naturligt over, at man står godt rustet til den aktuelle situation, efter endnu et rekordresultat i 2019, hvor der noteres fremgang på alle forretningsområder. Det gælder også for hele koncernen, med pæne resultater i både Sverige, Finland og Norge.


Der er glæde og stolthed blandt hele teamet i forlængelse af godkendelsen af regnskabet og årsrapporten for Masentia for 2019.

”Det her kan kun lade sig gøre, fordi vi har de helt rigtige medarbejdere, og alle har vist viljen til at løbe stærkt, og bistå kunderne til det yderste,” lyder det fra indehaver og administrerende direktør Flemming Hjort i forlængelse af generalforsamlingen i selskabet i slutningen af marts.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er et driftsresultat før skat på 15, 8 millioner kroner i det danske selskab. Rekordresultatet har sit naturlige udgangspunkt i at bruttofortjenesten også var rekordhøj , og rundede godt 67,6 millioner – en stigning på mellem 11 og 12 procent i forhold til det hidtidige rekordår i 2018.

”Ud over et stærkt team, så kan vi også se, at det er på alle omsætningsdrivere, at vi har fremgang, så det er meget tilfredsstillende, at det er over en bred kam, at vores kunder trækker på os, og jeg glæder mig naturligvis over, at vi nu kan polstre egenkapitalen, set i lyset af den periode, som vi nu står i,” fortæller Flemming Hjort.

Og selv om generalforsamlingen og årsrapporten alene gælder det danske selskab, så er der også fremgang i aktiviteterne i Masentia AB, der har til huse i Värnamo, såvel som ved aktiviteterne i Norge og Finland i 2019. Disse er endnu ikke fremlagt, men er også med til at sikre et stabilt grundlag fremadrettet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik