Teknovation Logo
robot

 
  • Skulle du have opgaver eller udfordringer indenfor vores kompetencer, så tøv ikke med at tage kontakt til os, lyder det fra Ølgod-firmaet.

3. april 2020, kl. 13:07 

Fuld fart på produktionen hos LPM

LPM Production har stadig godt med ordrer, hvorfor maskinparken og alle ansatte er i fuld vigør, oplyser virksomheden. Desuden har firmaet fået et nyt vaskeanlæg indenfor dørene.


'Heldigvis har vores kunder i denne tid stadig ordrer, som gør at alle vores maskiner og ansatte kører 100 procent, og at det gode samarbejde fortsat er stærkt.'

Sådan lyder det fra LPM Production A/S i Ølgod, der tager Covid-19-udfordringerne med oprejs pande. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med henblik at give kvaliteten og kapaciteten et ekstra løft, har virksomheden for nyligt fået et nyt vaske- og ultralydsanlæg inden for dørene, der skal supplere det gamle.

Det nye anlæg renser meget dybt og sikrer blandt, at der ikke er aflejringer på messingemner, fremhæves det.

På investeringsfronten valgte virksomheden sidste også at øge kapaciteten i den højpræcise automatdrejeafdeling, hvor firmaet fik installeret den seneste maskine fra tyske Traub i form af en TNX 65-maskine (leveret af Index-Traub Danmark).

Det er den fjerde af slagsen hos Ølgod-virksomheden, der er udstyret med stanglader, og kommer med ikke færre end tre revolvere med i alt 30 værktøjsstationer, spindel og subspindel samt udstøder funktionalitet. På værktøjssiden er der som noget nyt introduceret muligheden for værktøjsholdere med spor for ultrastabil værktøjsfastholdelse, og så er der tilføjet en ny og hurtigere styring.

Med henblik på at udnytte værktøjsmulighederne til fulde har firmaet desuden valgt at indgå en bestykningsaftale med Sandvik Coromant, der har levereret en vogn med over 100 stykker værktøj med Captoholdere til hver enkelt maskine.

Værd at bemærke er også, at virksomheden er kommet i mål med en opdateret certificering til den seneste ISO 9001-standardudgave og ikke mindst blevet kvalificeret leverandør til aerospaceindustrien gennem en AS91100-certificering.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik