Teknovation Logo
robot

 
  • Multiaksebearbejdning er et naturligt fokusområde for samarbejdet, fremhæves det.

2. april 2020, kl. 09:03 

Sandvik og Siemens i digitalt samarbejde

Siemens og Sandvik-ejede TDM Systems vil udvide antallet af innovative løsninger gennem et netop indgået teknologi- og forretningssamarbejde.


Siemens Digital Industry Software og tyske TDM Systems annoncerer nu et strategisk teknologi- og forretningssamarbejde med henblik på at fremskynde digital innovation.

Ønsket er at give kunderne mulighed for at digitaliseringere fremstillingsprocesser yderligere ved at gøre integrationen og interoperabiliteten af TDM-systemer og metrologiske produkter endnu tættere med Siemens NX CAM, NX CMM og Teamcenter Manufacturing Resource Library-software (MRL), fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Som et resultat af samarbejdet får Siemens-kunder nu udvidet adgang til avancerede værktøjsstyringsautomatiseringsfunktioner i TDM Systems såvel som 3D-målemetoder for Metrolog X4 ved Metrologic Group.

Derudover skal et igangværende samarbejde mellem Siemens og TDM Systems resultere i en udvidet brug af fremstillingsdata, herunder kvalitetsmålinger og data om CNC-maskiner og værktøjers tilstand.

Brugen af dataanalyse til bedre at forstå produktionsudstyrets ydeevne og anvendelse vil kunne skabe betydelige forbedringer i fremstillingsproduktiviteten for kunderne, påpeges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik