Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Chrion Online Open House præsenteres blandt andet de seneste maskiner i programmet, men det bliver med naturligt færre mennesker, og via online-forbindelser, oplyser den sydtyske CNC-maskinfabrikant.

30. marts 2020, kl. 07:44 

Chiron laver Online Open House

Der var lagt an til Open House ved Chirons opgraderede og moderne værk ved Tuttlingen nær Stuttgart i dagene 12. til 15. maj. Det erstattes nu med et Online-event, hvor de maskinlanceringer, der var lagt an til, i stedet vil blive præsenteret online for interesserede.


12. til 15. maj er der mulighed for at blive introduceret for en række aktuelle maskinlanceringer fra Chiron ved et Online Open House, oplyser den sydtyske producent, som i Danmark er repræsenteret ved Flextek A/S.

Arrangementet erstatter det oprindeligt planlagte Open House, og omfatter præsentation af de CNC fræsemaskiner såvel som bearbejdningscentre, der var tiltænkt årets Open House, der af gode grunde er aflyst, da Covid-19-udbredelsen tegner til også at række ind i april, meddeler Chiron.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Imidlertid vil både Open House ved Chirons udvidede og aktuelt indviede større værk i Tuttlingen, såvel som søstervirksomhedens Stama Open House, blive gennemført som virtuelle begivenheder, så man i dagene 12. til 15. maj kan "besøge" producenterne online, og få adgang til de maskiner, som vil være opstillet i showroomene, så man kan få information de aktuelt udviklede lanceringer, oplyser Chiron, og bebuder nærmere information herom efter påske.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik