Teknovation Logo
robot

 
  • Dormer Pramet introducerer med SPUB 19-serien såkaldte Scarfing-vendeskær til brug ved udvendig bearbejdning af ikke mindst tyndvæggede rør.

Teknovation nr. 4/2020

Specialværktøj til rør

Dormer Pramet har til rørbearbejdning introduceret et skær, fremstillet ved såkaldt Scarfing.


Til udvendig bearbejdning på rør har Dormer Pramet introduceret SPUB 19-serien, der omfatter de mest anvendte radier ved tyndvægget rørbearbejdning. Der er tale om en videreudvikling af et fremstillet specialværktøj, som nu er blevet tilgængeligt i produktprogrammet.

Vendeskæret til Scarfing, der kan fåes i flere størrelser, ikke mindst til tyndvæggede rør, har været overbevisende i tests og der er samtidig udviklet på det særlige design, så spånafgangen er blevet optimal, fremhæver Dormer Pramet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Aktuelt er der også introduceret et negativt dobbeltskær med i alt otte skæreægge i form af SNMX 1507-R med en konkav top, mens en anden SNMA1506-R har en flad top, som findes i 23 forskellige radiestørrelser.

Skærene er alle i hårdmetal og belagt med CVD, så de kan modstå selv rigtigt høje varmeudvikling på skærestedet, og anvendes i lang tid, understreger.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media