Teknovation Logo
robot

 
  • Secos modulare QC-værktøjsholder er udviklet med det mål, at gøre præcisionsbearbejdning enklere og hurtigere, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 3/2020

Modular QC-værktøjsholder fra Seco

Seco Tool lancerer et modulopbygget QC-værktøjsholder-system, der skal reducere opstillingstiden, fordi operatøren nemmere og hurtigere kan udføre gentagne skærindeksering og værktøjsskift – også på specialopgaver, fremhæves det.


Mange produktionsvirksomheder oplever et konstant pres både internt og eksternt for at forbedre effektiviteten og samtidig levere præcisionsbearbejdning i topkvalitet.

Seco vil gerne afhjælpe kunderne med at løse den udfordring, og præsenterer aktuelt et modulopbygget QC-værktøjsholder-system, der reducerer opstillingstiden, fordi operatøren nemmere og hurtigere kan udføre gentagne skærindekseringer og værktøjsskift – også på specialopgaver. Men, hurtighed og effektivitet er ikke alt, så derfor har virksomheden også udstyret QC-værktøjsholdererne med Secos teknologi, der sikrer spånkontrol, overfladefinish og længere standtid, fremhæves det videre. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Operatøren kan med systemet fjerne skærehoveder og skær som en enkelt enhed, hurtigt indeksere dem og genmontere dem. Det gælder også ved udskiftning af skærehoveder og skær til et andet sæt. QC-skærehovedet er udstyret med dobbelte hårdmetaltapper, der sørger for ensartet og sikker skærmontering og indeksering.

Bearbejdningshastigheden afhænger ofte af korrekt temperaturstyring ved hjælp af kølemidler. Og for at opnå de bedste og mest effektive resultater skal kølemidlet bruges dér, hvor det virkelig gør en forskel. På QC-værktøjsholdere sørger Seco Jetstream Tooling-teknologien for præcis fremføring af højtrykskølemidlet gennem værktøjsholderen til skæreområdet. Seco Jetstream Tooling Duo, der kan anvendes til flere forskellige skærehoveder, er udstyret med en ekstra kølekanal til undersiden af holderen. Den ekstra kølekanal kan frakobles, hvis det er nødvendigt, for at opnå endnu mere alsidig bearbejdning.

Secos QC-værktøjsholder leveres med skærehoveder til både almindelig Iso-drejning, MDT, gevinddrejning og afstikning. Skaftet fås i metriske størrelser på 1.010 millimeter, 1.212 millimeter og 1.616 millimeter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik