Teknovation Logo
robot

 
  • Lasertec 400 Shape er nu kommet på plads i Pfronten, hvor verdenspremieren rulles ud for de besøgende ved Open House 2020, tirsdag til og med fredag.

11. februar 2020, kl. 07:42 

Klar til Lasertec-verdenspremierer

Tirsdag til og med fredag er der den årlige Open House-begivenhed ved Deckel Maho-værket i Pfronten, hvor DMG MORI præsenterer en række spåntagende CNC-maskiner samt  verdenspremierer inden for Additive Manufacturing på henholdsvis Lasertec 400 Shape samt Lasertec 30 Dual SLM.


Få dage før åbningen af årets Open House Pfronten installeredes et Lasertec 400 Shape AM-center, som noget af det sidste i showrooms-faciliteterne, oplyser DMG MORI, som tirsdag til fredag venter stort rykind i det sydtyske, herunder også en delegation fra Danmark.

Ud over verdenspremiere på AM-løsningerne Lasertec 200 og 400 Shape intrdocueres også en Lasertec 30 Dual SLM for første gang. Dertil kommer, at der også i produktprogrammet er verdenspremiere på den senste generation af DMC65H MonoBlock samt for første gang ligeledes mulighed for at se en PH Cell for første gang.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Startskuddet lyder tirsdag den 11. februar klokken 9, og så sættes der ellers strøm til de i alt godt 40 CNC-maskiner, der demonstreres under spån i udstillingsdagene, og heraf  vilmere end 15 være placeret i egentlige, fuldautomatiserede celler, oplyser DMG MORI.

Turnkey-leverancer og særlige projekter med grønnere fremstilling er temaområder på det kommende arrangement, hvor der naturligt også vil være udstillingsområder for Celos-styringen og myDMG MORI-platformen ligesom AM vil være genstand for særlig opmærksomhed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik