Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars aktuelle syv-skærs Chatterfree hårdmetal-endefræser med chip-splitting-skærkanter.

Teknovation nr. 3/2020

Chatterfree-endefræser med splitting-skærkanter

KJV A/S meddeler, at Iscar aktuelt har udvidet SolidMill-linien af syv-skærs Chatterfree hårdmetal-endefræsere ved at tilføje værktøj med chip-splitting skærkanter.


Iscars SolidMilllinje af syv-skærs Chatterfree hårdmetal-endefræsere er blevet tilføjet værktøj med chip-splitting-skærkanter.

ECP-H7-CF-serien består af 3 gange, 4 gange og 6 gange diameter skærlængder, hvor 6 gange gælder diameter 6 til 16 millimeter mens 3 gange og 4 gange gælder diameter 20 millimeter-værktøj.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De tilføjede chip-splitting-endefræsere er beregnet til skrub- til semi-slet-bearbejdning ved høje skærehastigheder, og kan også anvendes til højhastighedsfræsning.

ECP-H7-CF-endefræsere giver forbedret ydelse og større alsidighed end de værktøjsløsninger, der har været til rådighed indtil nu, med skærkanter uden chip-splitting-spånbryder – især ved stort udhæng - fremhæver KJV.

Serien byder på forstørret spånkanal for effektiv spånafgang, og løsningerne er fremstillet af IC902, en ultrafin-hårdmetalkvalitet med TiALN PVD-belægning.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik