Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars Whisperline-borestænger oprettes nu med Isoturn Whsperline-løsningen.

Teknovation nr. 2/2020

Opretning af centerhøjde på antivibrationsborestænger

Iscar introducerer nu Isoturn Whisperline, der er et værktøj udviklet til at forenkle processen med opretning af Whisperline-borestænger.


Da Whisperpline-borestænger er fremstillet som cylindriske stænger uden spændeflader, som findes på alle Iscars standard-værktøjsstål og massive borestænger, kan det være ret vanskeligt at sætte værktøjet præcist op i maskinens centerhøjde.

Justering af sådanne værktøjer kræver lang og dyr setup-tid. Derfor har Iscar nu udviklet et værktøj, som forenkler og afkorter processen med opsætning af værktøj i centerhøjde: Isoturn Whsperline.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


KJV A/S, der repræsenterer Iscar i Danmark, fremhæver egenskaber som en magnet og fortanding, der sikrer position af justeringshovedet på skaftet helt præcist, indstillingshovedet fastgøres til skaftet uden skruer, en flad overflade på hovedet muliggør justering af borestangen i centerlinjen ved hjælp af en standardindikator, der kan opnås betydelig tidsbesparelse ved at anvende indstillingshovedet og man kan opnå høj indstillingsnøjagtighed, som ydelsesoptimerer anvendelsen af Whisperline-borestænger.

Lige nu tilbyder KJV også Whisperline borestænger til en særlig pris, oplyser firmaet.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik