Teknovation Logo
robot

 
  • I sine nu 20 år hos TaeguTec er Henrik Spangholt gået fra overvejende at være sælger til primært at være kundens rådgiver, fremhæver han.

28. januar 2020, kl. 07:16 

Henrik Spangholt 20 år hos TaeguTec

Den 1. februar har Henrik Spangholt 20-års jubilæum hos TaeguTec. I alt har han arbejdet med hårdmetalværktøj i godt 25 år, og i den tid har han oplevet en rivende udvikling i metal- og maskinindustrierne, som er blevet mere og mere professionel.


”Det er min oplevelse, at de danske virksomheder virkelig har taget det olympiske motto til sig, da de konstant har produktiviteten i fokus,” lyder det fra 20-års jubilar Henrik Spangholdt, der samlet har beskæftiget sig med skærende værktøj i de seneste 25 år.

I Danmark presses værktøj til det maksimale, for ellers kan virksomhederne ikke være konkurrencedygtige, og den type informationer sørger Henrik Spangholt for at sende til moderselskabets R&D-afdeling i Sydkorea, så de får værdifuld viden om, hvad produkterne maksimalt kan klare. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det kan R&D-afdelingen bruge i deres udviklingsarbejde, og heldigvis er der en kort responstid i vores organisation, og jeg oplever, at TaeguTec er nytænkende og løbende udvikler innovative værktøjsløsninger, og i dag er TaeguTec inden for alle industriområder".

Det handler om at se på skæreparametre, tilspænding og skæremeter samt bearbejdningsprocesser, og vælge den rigtige kvalitet. Og altid med problemløsning og optimering af kundens produktion i fokus. Bruges der for mange skær? Går virksomheden fra et materiale til et andet?

"Hvis ja, så er der måske nogle parametre, der skal ændres, og det skal undersøges, så kunden altid bruger de mest moderne og optimale hårdmetal kvaliteter," fastslår Henrik Spangholt.

Det er forskellige personer hos kunden, Henrik Spangholt er i dialog med. Det kan være værkføreren, PTA-chefen, en PTA-medarbejder, operatøren eller direktøren, hvor de sammen ser på tegninger, opgaver og emner for at finde de bedst mulige værktøjsløsninger til deres opgave:

”Når jeg har arbejdet hårdt for noget, og et projekt lykkes, og vi får lavet en rigtig god casestory og besparelse for kunden, så bliver jeg høj. Det gælder også, når vi udskifter vores eget produkt til fordel for et nyt og bedre produkt fra TaeguTec. Det gælder om at opgradere kunderne, så de optimerer deres produktion. Alt andet er kortsigtet".

”Min største succes er dog uden tvivl min hustru og min familie, og ellers er jeg rigtig glad for at samarbejde med mine kunder, hvor jeg har arbejdet med mange af dem i samfulde 20 år ved TaeguTec". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik