Teknovation Logo
robot

 
  • I det aktuelle Up2Date fra Ceratizit præsenteres den seneste generation af SilverLine.

21. januar 2020, kl. 14:31 

SilverLine i seneste Up2Date

Ceratizit har i det aktuelle kundemagasinet Up2Date blandt andet SilverLine i fokus.


Den seneste generation af SilverLine er aktuelt blevet frigivet af Ceratizit, som påpeger, at man måske ikke med det blotte øje kan se ændringerne i forhold til det gamle SilverLine-sortiment.

SilverLine byder imidlertid på kraftigt forøget produktivitet og ydeevne, understreges det. Med Dragonskin-belægningen er SilverLine således stærkere, og kan nu behandle flere materialer mere effektivt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ceratizits udviklingsteam har arbejdet med at øge SilverLines produktivitet, og virksomheden kan bekræfte, at resultaterne tegner fremragende, understreges det i det aktuelle magasin.

 
I Ceratizits tekniske center, og hos udvalgte kunder, har man over flere måneder  testet værktøjet, og konstateret, at SilverLine nu har op til dobbelt så lang levetid beregnet på bearbejdede antal meter, 30 procent højere processikkerhed, øget temperaturmodstand og øget stabilitet, fremhæver Ceratizit i forbindelse med introduktionen. 
 
Med et større udvalg af diametre og flere varianter af antallet af effektive kanter, loves desuden øget fleksibilitet med SilverLine, understreges det videre.
 
I Up2Date introduceres også CTPX710, der er en universal hårdmetalkvalitet til stål, rustfri stål og ikke-jernhåldige materialer. Med andre ord, selv om brugeren bearbejder flere forskellige materialer, har man kun brug for én hårdmetalskvalitet, hedder det. 
 
Det oplyses videre, at Dragonskin-belægningen på CTPX710 giver høje skærehastigheder, øget processikkerhed og bedre beskyttelse mod slid.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik