Teknovation Logo
robot

 
  • Det kæmpestore emner, som spåntages, ligesom en stor del af bearbejdningen foregår i stålstøbegods hos AH Industries. Det stiller store krav til smøreolien og i særdeleshed til kølesmøremidlet, som beskytter værktøjerne og emnerne mod rust.

22. januar 2020, kl. 07:27 

Oliebesparelser og et bedre arbejdsmiljø

Et skifte til OK og køle-/smøremidlet Rhenus TU30 har givet AH Industries et bedre arbejdsmiljø, mindre rust på emnerne og ikke mindst markante besparelser i det samlede forbrug, fremhæver parterne.


Den spåntagende underleverandør af komplekse metal- og stålemner AH Industries er lykkedes med at reducere hudgener og lugtgener i produktionen og samlet set forbedre arbejdsmiljøet markant.

Det fremhæver virksomheden i forbindelse med et skifte til køle-/smøremidlet Rhenus TU30, som er leveret af OK.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


AH Industries har tidligere været udfordret af hud- og lugtgener, svampevækst og rust på emner, men dette er med skiftet blevet meget bedre, understreges det.

Firmaet er en af de helt store leverandører til vindmølleindustrien, men udvikler også løbende selv løsninger. Produktionen stiller således store krav til smøreolien og i særdeleshed til køle-/smøremidlet, der skal beskytte værktøj og emnerne mod blandt andet rust. Foruden forbedringerne af arbejdsmiljøet har ændringen ikke mindst haft indflydelse på det totale forbrug af køle-/smøremiddel:

"Vi har nogle relative dyre værktøjsløsinger og kostbare emner, så det er vigtigt, at køle-/smøremidlet teknisk lever op til kravene," udtaler vedligeholdsansvarlig i AH Industries, Kolding, og suppleres af Supervisor ved AH Industries, Kenneth Bundgaard:

”Rhenus TU30 er drøj i brug, hvilket betyder, at vi har reduceret efterfyldningsprocenten med cirka 20 procent. Vi er samtidig lykkes med at vedligeholde brugskoncentrationen, og samlet set har det ført til en besparelse i det samlede forbrug”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik