Teknovation Logo
robot

 
  • Den tomme container blev leveret til Prodan, hvorefter alle løsdele og mekaniske dele til hejseværket og tagkonstruktionen blev fremstillet. Herudover har Randersvirksomheden også monteret alt det mekaniske i containeren, fremhæves det.

20. januar 2020, kl. 14:58 

Spændende radarprojekt hos Prodan

Over de seneste to måneder har Prodan arbejdet på et projekt til Nordic Radar Solutions, der har været utroligt spændende og trukket på mange af firmaets kernekompetencer på metalbearbejdningssiden, fremhæver Randersvirksomheden.


Igennem de seneste par måneder har Prodan i Randers arbejdet på et projekt til virksomheden Nordic Radar Solutions, der har udviklet et uafhængigt radarsystem til objektdetektering og realtidstrusler i lufthavne og deres omgivelser.

Nu fremhæver den metalbearbejdende underleverandør, hvorledes der har været tale om et utrolig spændende og trukket på mange af vores kernekompetencer herunder laserskæring, bearbejdning, buk, svejsning og ikke mindst montage.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På et år sker der typisk 200 til 250 rapporterede sammenstød med fugle og vildt, kaldt birdstrikes i danske lufthavne, påpeges det, hvilket Nordic Radar Solution' teknologi, der scanner lufthavnen kontinuerligt, skal løse.

Konceptet kaldes Foreign Object Debris, Drone and Bird-Aircraft Strike Avoidance, også kendt som FODBASA, og, ifølge producenten, fjerner det risiko for menneskelige fejl og problemer med dårlig sigtbarhed. Det gør også, at køretøjspatruljer til periodisk inspektion af landingsbaner ikke længere behøves, og kollisioner mellem fly og fremmedlegemer i lufthavnen kan undgås.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik