Teknovation Logo
robot

 
  • AlmexA-indehaver og -direktør Roar S. Greinert i de godt 3.000 kvadratmeter store rammer, i Erhvervscenter Ryslinge, som tidligere har huset A/S Christian Fabers Fabriker, og sidst på foråret åbnes op for Almexa-flytningen.

22. januar 2020, kl. 07:01 

AlmexA rykker i større rammer

Fynske AlmexA A/S er i færd med de første forberedelser til en større flytning af virksomheden, der samtidig giver adgang til større rammer, så man kan imødekomme kravene fra kunderne i takt med konturerne af en stadig stigende efterspørgsel.


For til stadighed at følge med den stigende efterspørgsel og kravene fra eksisterendesåvel som aktuelt tilkomne kunder, optimerer AlmexA nu produktionen.

Virksomheden rundede således 2019 af med yderligere investeringer i automationsudstyr samt en beslutning om at flytte til større og mere tidssvarende faciliteter. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Teltpælene trækkes op henover forårsmånederne, og man drager sydpå. Den 1. maj fraflyttes således de hidtidige domicil i Odense, og virksomheden rykker ind i større og helt nyistandsatte lokaler i Ryslinge, syd for Odense.

Her har man godt 3.000 kvadratmeter til rådighed i Erhvervscenter Ryslinge, i det tidligere A/S Christian Fabers Fabriker.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik