Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknikerlærling Sander Hem Mönchow (t.v.), der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg, er årets DM i Skills-vinder. Det synlige bevis får han her overrakt af statsminister Mette Frederiksen. (Foto: Per Daugaard)

18. januar 2020, kl. 16:59 

Sander Hem Münchow vinder DM i Skills for industritekniker-lærlinge

Vinderne ved DM i Skills 2020 i Bella Center er nu fundet. Blandt de seks finalister af industriteknikerlærlingene blev det Sander Hem Mönchow, der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg.


De uofficielle Danmarksmesterskaber for unge på erhvervsuddannelserne, holdes en gang årligt ved DM i Skills. 2020-udgaven, der i dag lørdag lukker ned i Bella Center efter tre travle dage, bød på flere end 300 deltagere fra 45 konkurrencefag og tiltrak denne gang rekordmange, op mod 70.000.

I lighed med de hidtidige ni DM i Skills er industriteknikerfaget blandt konkurrencefagene. Og ved årets DM var der seks deltagere, udtaget blandt ved lokale og regionale konkurrencer landet over.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dommere ved konkurrencerne var faglærerne Henrik Nielsen, VIA University i Horsens, og Kasper Moesgaard, Herningsholm. Deres bedømmelser over de seneste dage betyder, at årets vinder er Sander Hem Mönchow, der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg.

Næste DM i Skills holdes i 2021 i Fredericia.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik