Teknovation Logo
robot

 
  • Det er stadig muligt at komme med 12. marts, hvor Kyocera Unimerco holder det tekniske seminar KYOTECH, der også denne gang byder på aktuelle eksempler med både teori og praksis.

25. februar 2020, kl. 18:21 

Stadig pladser på KYOTECH-seminar

Kyocera Unimerco fortsætter rækken af målrettede seminardage med skærende værktøj i centrum: KYOTECH. I lighed med tidligere sker det ved produktionen i Sunds den 12. marts, med tilmeldingsfrist senest på fredag.


Spåntagende bearbejdning i aluminium og rustfrit stål, og herunder både teori og praksis omkring bearbejdningen er i fokus ved det kommende KYOTECH-seminar, den 12. marts hos Kyocera Unimerco.

Arrangementet er gratis og er målrettet brugere, der arbejder professionelt med spåntagning og produktion inden for metalindustrien, og de vil i løbet af dagen blive introduceret til en række spændende værktøjsdemonstrationer inden for boring og fræsning i de nævnte materialetyper, såvel som i titanium.

Man kan denne gang blandt andet opleve Danmarkspremiere på Gammadrill, som er effektiv til boring i aluminium, men også inden for højhastighedsfræsning byder Kyocera Unimerco på en introduktion i form af firmaets MFAH-planfræser.

KYOTECH-seminaret henvender sig til dem, der arbejder med at optimere eksisterende værktøjsløsninger og sikre bearbejdningsprocesserne er i top. På seminaret får således rig mulighed for at stille spørgsmål, og man kan få råd og vejledning til aktuelle udfordringer, men, også mulighed for at udveksle erfaringer og problemstillinger på tværs af øvrige deltagere og Kyocera Unimercos specialister.

Der er tilmeldingsfrist den 28. februar, oplyser Kyocera Unimerco.

Se hele programmet ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik