Teknovation Logo
robot

 
  • BITVA-Elevprisen blev sidst år tildelt Nong Frostholm, der her flankeres af indstiller og chef, teamleder Benny Berthel, Gustav Fagerberg A/S, (t.v.), og bestyrelsesmedlem i BITVA, direktør Peter Larsson, Folke-Larsens Eftf. A/S.

13. januar 2020, kl. 14:02 

Tid for BITVA-Elevpris 2020-indstillinger

Frem til 1. februar kan der indstilles elever til årets uddeling i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, som overrækkes på generalforsamlingen den 26. marts i  Middelfart.


BITVA-Elevprisen skal også i år hædre en af de bedste talenter blandt BITVA- medlemsvirksomhederne. For at komme i betragtning kræver den indstilling, der enten kan komme fra skolerne eller fra medlemsvirksomhederne. Alle elever på handelsuddannelsen eller fra de tekniske erhvervsuddannelser kan komme i betragtning, men det kræver, at den indsendes senest 1. februar, fremhæver BITVA-sekretariatet i et aktuelt nyhedsbrev.

Elevprisen skal gives som en anerkendelse til en til to af de dygtigste elever på årgangen, som både har et fagligt højt niveau og som i dagligdagen udviser personligt engagement, hjælpsomhed, initiativ og positivitet til glæde for kunder og kollegaer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Følgende betingelser skal være opfyldt: Eleven har vist særlig interesse og engagement for brancheområdet, udvist stor selvstændighed og initiativ, tilkendegivet målet for sin uddannelse, været og er et godt eksempel for sine kollegaer, har deltaget i undervisningen på en godkendt handelsskole eller teknisk skole med et godt resultat samt skal have været elev, lærling eller voksenlærling inden for det sidste år

Modtagere af elevprisen får - ud over æren - 5.000 kroner og en flot erindringsgave. Afsløringen af årets BITVA-Elevpris-modtager sker i forlængelse af den ordinære generalforsamling, som i år holdes 26. marts På Comwell i Middelart.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik