Teknovation Logo
robot

 
  • NEXT København-direktør Ole Heinager, der også er formand for lederne i Danske Erhvervsskoler, glæder sig over muligheden for at kunne åbne for hele sanseapparatet for publikum på "hjemmebanen".

13. januar 2020, kl. 10:33 

Bella Center klar til DM i Skills-dyst

Torsdag den 16. januar går det løs i Bella Center med DM i Skills 2020. Ikke mindst omkring Hovedstadsområdet er forventningerne store, og der ventes 65.000 skoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ved arrangementet, der løber til og med lørdag.


Arrangørerne er i færd med at lægge sidste hånd på forberedelserne til DM i Skills 2020, det årlige mesterskab for erhvervsskoleelever, der holdes 16. til 18. januar i Bella Center, København.

Talentfulde unge konkurrerer i 45 fag, og hertil kan publikum se en række demonstrationsfag samt besøge et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, viden og vejledning om en bred vifte af alle typer af ungdomsuddannelser - blandt de  mere end 80 erhvervsuddannelser, og herunder uddannelserne til industritekniker, værtkøjsmager, klejnsmed samt automatiktekniker.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DM i Skills holdes i et tæt samarbejde mellem Københavns Kommune, erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark og Region Hovedstaden.

Det er naturligt erhvervsskolen NEXT Københavns opland, og formand for lederne i Danske Erhvervsskoler, og direktør ved NEXT København Ole Heinager siger:

”Årets DM i Skills er en kæmpestor og fantastisk begivenhed, som parterne har lagt alle kræfter i. Her sender vi erhvervsuddannelserne ud i hele sanseapparatet på publikum, og de kan på helt tæt hold opleve, hvad man som faglært kan udrette, når man sætter sine skills i spil.”

”Vi vil helt klart gerne have, at mange flere unge og deres forældre får øjnene op for mulighederne med en erhvervsuddannelse. Men det afgørende er, at vores unge får forudsætningerne for at træffe nogle oplyste valg, som baner vejen for en uddannelse, et arbejde og et liv, der gør dem glade. Det er det vigtigste formål med denne uddannelsesevent.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik