Teknovation Logo
robot

 
  • Anvendelsen af Iscars LogIQ Mill4Feed High Feed-fræser har i et konkret eksempel betydet reduktion af fremstillingstiden med hele 20 minutter pr. emne.

13. januar 2020, kl. 07:51 

Markant hurtigere VL Staal-fremstilling

KJV A/S har aktuelt været sparringspartner for VL Staal A/S, og optimeringen med Iscars LogIQ Mill4Feed High Feed-fræser har betydet en reduktion i emnefremstillingen på hele 20 minutter på et konkret emne.


Skorstensproducenten VL Staals Keld Gammelgaard Christensen er godt tilfreds med udbyttet af en aktuel sparring med KJV Værktøj, hvor virksomheden kan notere, at emnefremstillingen er reduceret med hele 20 minutter.

Det er KJV-salgskonsulent Niels Dejgaard, der præsenterede Keld Gammelgaard Christensen for løsningen, og siden har de to virksomheder sparret om optimeringen, som altså har betydet en markant hurtigere og mere effektiv fræsning på Esbjerg-virksomheden.  

Processen er gennemført på stålplader med længder på seks meter og en bredde på 1, 4 meter. Her har Niels Dejgaard anbefalet Iscars LogIQ Mill4Feed til opgaven, hvor der skal fræses en fladetykkelse på emnet fra 30 til 20 millimeter. Den rette fremstilling har vist sig at kræve en spåndybde på 2,5 til 3,0 millimeter og 80 overløb, fortæller Niels Dejgaard:

"Iscars LogIQ MillfFeed High Feed-fræser er robust og samtidig alsidig. Den kan anvendes til både plan- og lommefræsning samt til Plunging, og så kan man udføre en helical interpolering. I og med der er køling helt ud til hvert enkelt skærhjørne, og kroppen samtidig er bygget i en robust kerne, bliver værktøjet ekstremt robust med lange standtider til følge. Derfor kunne vi også lave en reduktion på 20 minutter i forhold til tidligere anvendte løsninger," fortæller Niels Dejgaard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik