Teknovation Logo
robot

 
  • Ishøj Mekaniskes direktør, og indehaver Allan Rasmussen glæder sig over den fortsat stabile fremgang for underleverandørvirksomheden i Greve.

10. januar 2020, kl. 15:41 

Video præsenterer 75 års stablitet

Ishøj Mekaniske kan i  2020 markere 75-året for virksomhedens opstart tilbage i 1945. Jubilæumsåret indleder virksomheden med en video, der præsenterer virksomhedens stabilitet igennem årene og evnen til fortsat at være en betydende underleverandør af CNC-drejede og -fræste emner.


Igennem snart 75 har Ishøj Meknaiske været en maskinfabrik med speciale i at forsyne produktionsvirksomheder med drejede og fræste emner i stort set alle materialer.

Op igennem 1980 ´erne er produktionen rykket over på CNC-maskiner, hvor man løbende har valgt at følge med udviklingen. Med den n-seneste teknologi i maskinparken tilbyder virksomheden i dag eksempelvis også   mikrodrejning, fremhæver den nuværende indehaver, og tredje generation i virksomheden, direktør Allan Rasmussen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og man er klar, til at tage fat, hvis der kommer en med en idé, en tegning, en prototype eller en større serie, og kan levere inklusive nødvendig kvalitetsdokumentation og eventuelt også færdigmonterede løsninger, understreges det.

Alt sammen kan man forvisse sig om i en aktuelt videopræsentation, som firmaet har fået lavet, der samtidig markerer indgangen til 75-året for virksomheden, som frem til 2014 var beliggende i Ishøj, men i dag har sine rammer i moderne og større bygninger i Greve.

Se videoen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik