Teknovation Logo
robot

 
  • Okuma Europe-chef fremhæver Danmark som foregangsland for automationsløsninger, hvilket ikke mindst er sket på baggrund af det høje lønniveau.

13. januar 2020, kl. 07:28 

Okuma fremhæver automation i Danmark

I forbindelse med at Vice President for OKUMA Europa, Max Pieper, præsenterer de seneste muligheder med firmaets produkter i aktuel video, fremhæver han Danmark som foregangsland for implementering af automationsløsninger til CNC-bearbejdning.


Ved en præsentation af de seneste muligheder med aktuelle Okuma-maskiner i en video fra det britiske medie MTD CNC, fremhæver Vice President for OKUMA Europa, Max Pieper, Danmark som foregangsland for implementering af automationsløsninger til CNC-bearbejdning.

Baggrunden er dog ikke mindst, at det danske lønniveau er en faktor ti højere end i eksempelvis i Bulgarien, men samtidig er danske produktionsfolk også så dygtige, at de formår at bygge fabrikker, der nærmest er 100 procent automatiserede med de kvalifikationer, det også kræver, påpeger han.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I forbindelse med udtalelsen tilføjer Area Sales Manager hos den danske Okuma-forhandler, Flextek, Torben Frydensberg, i en udtalelse, hvorledes vi herhjemme har nogle af de dygtigste industriteknikere i verden, der formår at gøre forskellen. Og med det bedste udstyr til opgaven er de med til at sikre Danmarks lederskab indenfor produktivitet og automation.

Desuden oplyser han, at Flextek i dag har mere end 130 produktionsceller kørende i Danmark, og at virksomheden er i gang med at introducere den næste generation af eksterne celler til alle fabrikater af CNC-maskiner (også som retrofit), samtidigt med introduktionen af de seneste integrerede løsninger til Okuma-maskiner.  

I videoen slår Max Pieper således et slag for de seneste automationsmuligheder herunder muligheden for at have en robot integreret i maskinen, der kan foretage alle mulige opgaver ud over at vende emner.

Endelige ønsker den europæiske Okuma-vicepresident også at omtale aktuelle muligheder med firmaets store dobbelstandermaskiner inden for eksempelvis værktøjs- og maskinkomponentfremstilling med mere,

Se videoen her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik