Teknovation Logo
robot

 
  • På september måneds EMO 2019-messe i Hannover viste Eppinger de aktuelle rundbords-løsninger i programmet frem for første gang. Nu er de føjet til programmet.

11. december 2019, kl. 14:32 

Rundbordsløsninger fra Eppinger

Tyske Eppinger introducerede i forbindelse med EMO 2019 egne rundbordsløsninger, som nu også er føjet til produktprogrammet, der i forvejen omfatter faste og roterende værktøjsløsninger.


Ud over produktion af faste og roterende værktøjsløsninger tæller Eppinger-programmet nu også rundbordsløsninger, fremhæver den tyske producent.

De første løsninger blev vist frem i Hannover tilbage i september på EMO 2019-messen, og modtagelsen har været så positivt, at Eppinger nu har introduceret rundbordsløsningerne i standardprogrammet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Enhederne dækker diameter 160 til 320 millimeter, og kan indbygges i standardmaskiner såvel som anvendes til indbygning ved retrofit-optimeringer af både vertikale og horisontale fræsemaskiner, fremhæver producenten.

Hidtil har man anvendt andre producenters løsninger, når kunder har efterspurgt samlede løsninger. De egenproducerede rundborde adskiller sig fra de hidtidige leverancer, og er fremstillet til de indbygningsområder, hvor andre løsninger har vist sig utilstrækkelige, understreger Eppinger.

Eppinger forhandles i Danmark af Fortiva A/S, Fredericia.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik