Teknovation Logo
robot

 
  • Hermle Nordic-salgschef Jørgen Jessen (t.v.) sammen med VMV Teknik-direktør Henrik B. Jensen (t.h.), foran det netop installerede, fuldt fem-aksede Hermle C32U-center i Vejle-virksomhedens maskinhal.

8. december 2019, kl. 12:56 

Fem-akset Hermle til VMV Teknik

teknovationNr. 18 - 2019  VMV Teknik ApS i Vejle har styrket sig med fem-akset kapacitet i form af et Hermle C32U-center med tilvalg af stort set alle optioner.


Direktør Henrik Brejning Jensen har aktuelt styrket sig på fem-akset CNC-bearbejdning, i kraft af en tilføjelse til maskinparken i form af et C32U-center fra Hermle i sydtyske Gosheim.

”Vi har i en periode overvejet hvordan vi kunne sikre os mere fem-akset kapacitet, og rettede tidligt vores øjne på Hermle-maskinlinjerne, som vi i forvejen kender godt,” fortæller Henrik B. Jensen i det aktuelle Teknovation, om overvejelserne forud for det endelige køb tidligere på året. Og frem til november, har den så stået på ivrig venten, indtil centret kom på plads i Vejle-virksomheden.

”Det afgørende for os er, at vi kan levere højeste præcision på selv meget komplekse emner, og naturligvis også med en høj produktivitet, så mer-investeringen, i de dyrere maskiner, kommer godt hjem igen”.

Den seneste maskine er derfor også købt med stort alle optionsmuligheder, og herunder 25.000 spindelomdrejninger/minuttet, et værktøjsmagasin med hele 228 værktøjspladser, ligesom der er tilvalgt højtrykskøling med 80 bar indvendig køling og maskinen er leveret forberedt for Hermle-paletteveksleren HS-Flex med hydraulik i bordet med mere.

”Det er oplagt, at tilkoble paletteveksler på C32U-maskinen, som noget af det næste. Sideløbende med maskinvesteringen er vi nemlig også godt i gang med test af den seneste version af HSM-Works på Cad-/Cam-siden, hvor Cimco A/S bistår os, ligesom vi er i færd med et projekt på fræseværktøjsvalget sammen med Edeco Tools og Hitachi, som viser meget lovende resultater,” oplyser Henrik B. Jensen.

Se hele artiklen i online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik