Teknovation Logo
robot

 
  • CNC Products i Odders fremstilling af bearbejdede stål-, metal- og plastkomponenter til maskinproducenter og OEM-kunder inden for forskellige brancher, kan fremstilles fuldautomatiseret i produktionscellen, efter anskaffelsen af Robotrex 52-automationsløsningen.

8. december 2019, kl. 13:57 

Effektiv op- og omstilling i Odder

teknovationNr. 18 - 2019  En Lang Robotrex 52 har gjort forskellen for CNC Products, som med den innovative og brugervenlige automationsløsning har opnået minimerede op- og omstillingstider samtidig med at lønomkostningerne holdes nede.


Metalvirksomheden CNC Products A/S, Odder er underleverandør af fræsede aluminium- og stålemner til forskellige brancher. Den 11 mand store virksomhed leverer løsninger i forskellige seriestørrelser.

Virksomheden er lykkedes med at minimere opstarts- og omstillingstiden og øge produktiviteten for at fremme konkurrencekraften, i forlængelse af at man søgte en innovativ og brugervenlig automationsløsning. Via KJV A/S investerede CNC Products i en Robotrex 52 fra tyske Lang Technik, som KJV har introduceret på det danske marked.

Gennem sparring med KJV-konsulent Finn Jelsbak, valgte CNC Products edn fleksible Lang Plug-&-Play-løsning , der byder på en innovativ skruestikteknik, der nemt og enkelt og i CNC Products tilfælde føder op til 84 metalemner ind i produktionen ad gangen. Man skal ikke bruge tid på robotprogrammering på Robotrex 52. Det sparer tid.

Løsningen sikrer lav omstillingstid, og automationsløsningen har gjort det muligt for CNC Productions at serieproducere i både mindre og større serier.

Netop fordi løsningen er hurtig og brugervenlig at anvende sparer virksomheden omkostninger. Hvor det tidligere var tidskrævende tager det nu betydeligt kortere tid at omstille robotten.

Det har skabt en helt anden fleksibilitet og muliggjort at man kan serieproducere også helt små serier.

”Vi har ikke et sekund fortrudt investeringen i automationsudstyret. KJV har været en god partner for os og har undervejs påtaget sig et projektlederansvar som har gjort at det hele er kommet godt og hurtigt i gang,” siger CEO Henrik Møller Nissen, CNC Products, i det aktuelle Teknovation.

Se hele artiklen i online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik