Teknovation Logo
robot

 
  • Med den aktuelle udgave af Teknovation følger også 112 sider Special Edition-magasin.

7. december 2019, kl. 11:51 

Med årets sidste udgivelse følger 112 sider Special Edition

teknovationNr. 18 - 2019   Et tilbageblik på 2019, og ikke mindst en række bud på, hvad der kommer til at præge morgendagen er i fokus i den aktuelle udgave, som kan læses som online-version allerede nu.


Traditionen tro følges årets sidste udgave af bladet med et Special Edition-magasin.

Læs blandt andet om fordoblet spindelgaranti fra DMG MORI og Aarestrup Værktøjs- & Maskinfabriks Plug-&-Play-oplevelse, da der skulle investeres i et fuldt fem-akset DMU75 Monoblock-center, et markant byggeri ved GF-hovedsædet i schweiziske Biel, Maskingruppens succes med salg af maskiner inden for både pladebearbejdning, svejseautomatisering og spåntagende CNC-maskiner, og herunder særligt de fem solgte CMZ-drejecente, som det er blevet til i efterårsmånederne. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er også artikler om en leverance af en otte-spindel Index-Traub Danmark til JWL A/S, såvel som om Grenen Maskinfabriks syv Doosan-investeringer i løbet af året, og om en større investering hos Maskinfabrikken Esko, der samtidig er rykket i større rammer i Støvring. Hos Emuge-Franken blev der i sidste måned budt på Live-seminar ved demofaciliteternes Matsuura MX330-center, mens man hos VMV Teknik ApS har styrket sig med et fuldt fem-akset Hermle C32U-center og hos AM Tooling har fået et mini-FMS-anlæg, der har kapacitet som fire CNC-maskiner.

Investeringen i en stor BLM Adige-rørlaserskæremaskine har suppleret Staermose Industrys øvrige bearbejdningsteknologier, Michael Lundbech har haft god gavn af OptoRough-projektet og hos DTU Mekanik er der adgang til en Werth CT-skanner, som en række virksomheder har udvist stor interesse for.

Når det gælder maskiner til pladebearbejdning er der bland andet artikler fra både GS Eurolaser, KT Stålindustri, Prodan og Ropox All Steel med meget mere.

Se online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik