Teknovation Logo
robot

 
  • Weilers Michael Eisler, MBA (t.v.), har indgået aftalen med Josef Herk (t.h.) der står i spidsen for at arrangere EuroSkills 2020 i østrigske Graz til efteråret.

15. november 2019, kl. 07:01 

Weiler-Kunzmann med ved EuroSkills

Weiler og Kunzmann skal hver især stille henholdsvis fire drejebænke og fire fræsemaskiner til rådighed for de kommende Europamesterskaber for industriteknikeruddannelserne, oplyser firmaet, der har indgået aftale om at være guldsponsor for EuroSkills 2020, der skal holdes i Graz.


Tyske Weiler har i forlængelse af engagementet omkring WorldSkills valgt også at være guldsponsor for de kommende EuroSkills-konkurrencer for industriteknikere, som skal holdes 16. til 20. september næste år i østrigske Graz.

Her stiller producenten med fire drejemaskiner fra Weiler-programmet, og desuden fire Kunzmann-fræsemaskiner, når der skal kåres en Europamester inden for faget.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den ansvarlige for de kommende konkurrencer, dr. Josef Herk, har udstedt et guldsponsor-diplom til Weiler, som forleden blev overrakt i forbindelse med offentliggørelsen af arrangementet, hvor også DMG MORI på CNC-siden er topsponsor.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik