Teknovation Logo
robot

 
  • Vedligeholdelse af en drevet værktøjsholder udføres typisk en eller to gange om året, afhængigt af brugeniveauet, men dette tager ikke hensyn til der konkrete vedligeholdelses behov, påpeger Product Manager Digital Tools hos Sandvik Coromant, Mathias Tjomsland.

15. november 2019, kl. 07:29 

Coromant frigiver opkoblet værktøjsholder i Europa

Sandvik Coromant frigiver nu til salg på det europæiske marked Capto DTH Plus-værktøjsholderproduktet til roterende værktøj på drejebænke for reduceret nedetid gennem datadrevet forudsigeligt vedligehold.


Udviklet til at supplere Coromant Capto-værktøjskonceptet anvender den den nye Capto DTH Plus-værktøjsholderløsning sensorer til at indsamle data, der transmitteres via bluetooth, og muliggør forudsigeligt vedligehold, fremhæver producenten Sandvik Coromant.

Softwareapplikationen, der er inkluderet i produktet, giver operatørerne information i realtid om blandt andet værktøjsholderens vibrationsniveau, hvilket muliggør liveovervågning af spindlen, mens den også overvåger temperaturen i værktøjsholderen, påpeges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Andre data leveret gennem sensorerne inkluderer RPM og rotationsretning, hvilket minimerer risici for at overskride værktøjsholderens kapacitetsgrænser, ligesom det er muligt at tilgå historiske oplysninger om et særligt værktøj.

Endivdere tilvejebringes data om placeringen af en drevet værktøjsholder, herunder den specifikke fabrik, maskinnavn, revolver og stationsnummer, påpegeges det.

”Vedligeholdelse af en drevet værktøjsholder udføres typisk en eller to gange om året afhængigt af brugeniveauet, men dette tager ikke hensyn til det reelle vedligeholdelsesbehov," siger Product Manager Digital Tools hos Sandvik Coromant, Mathias Tjomsland, og fortsætter:

"Ved at levere data i realtid gør Coromant Capto DTH Plus-tilbudet det muligt at træffe den helt rigtige beslutning om, hvornår man skal planlægge et vedligeholdelsesstop, hvilket sikrer, at service udføres i forhold til det ægte behov og ikke blot gennem intervallplanlægning."

"Resultatet bliver, at brugerne kan være sikre på, at deres drevne værktøjsholdere altid er i god stand, og at deres produktion holder meget høje effektivitetsniveauer,” konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik