Teknovation Logo
robot

 
  • Produktionschef Jan Hansen ved det seneste Mazak-center i maskinhallerne ved Tool Denmark i Odense.

10. november 2019, kl. 14:11 

Endnu en Mazak hos Tool Denmark

teknovationNr. 16 - 2019   I den kommende uge begynder Tool Denmark for alvor at bruge det vertikale VCN-530C-center, som Mazak har leveret, og som KJV siden har bestykket, for Odense-virksomheden, hvor maskinen nu står sammen med to andre fra samme producent, der begge også har Smooth-styring.


Det er valgt med flere optioner, og byder på én gang både på fleksibilitet og hurtighed med 18.000 omdrejninger/minuttet på spindlen. Samtidig kunne Mazak levere hurtigt.

”Der er mange muligheder inden for det felt, hvor vi ønsker mere kapacitet. Imidlertid er det attraktivt, at vi kan få yderligere en Mazak-maskine ind hurtigt, som det nu blev. Jeg er glad for, at det var en mulighed, men også glad for at være forbi EMO-messen i Hannover, og se på mulighederne. Det giver på en gang et overblik og også lidt indblik i, hvad der i øvrigt er på vej,” siger produktionschef Jan Hansen, Tool Denmark, i det aktuelle Teknovation - nr. 16/2019.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at skabe ekstra kapacitet så er maskinen også tiltænkt lærlingene i virksomheden, hvor Tool Denmark løbende bestræber sig på, at have flere igennem:

”Det rummer naturligt nogle fordele, at lærlingene her får adgang til den seneste styringsteknologi, og at det er en Mazak-styring, så de lettere kan komme rundt til de øvrige Mazak-maskiner,” siger Jan Hansen, og understreger, at styringen da gør virksomheden attraktiv for de unge:

”Det er jo altid lidt sjovere, når man kan få lidt ekstra ud af maskinen, og det åbner Smooth-styringen bestemt for. Og det gør da heller ikke noget, at den står her, ved siden af to andre af de seneste Mazak-maskiner, ligeledes med Smooth-styringer, og så i et område, hvor vores gnistmaskiner også er, og hvor der hele tiden kommer noget spændende igennem,” understreger Jan Hansen.

Samtidig opnår lærlingene fortrolighed med de mest avancerede maskiner, hvilket naturligt også gør virksomheden mere attraktiv som læreplads, anføres det videre.

Læs hele artiklen i online-udgaven ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik