Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars GFIS ER flydende holder kan monteres i enhver ER32-spændetangsholder.

Teknovation nr. 16/2019

GFIS ER flydende holder til High Speed-rivaler

Iscars GFIS ER32X70-ER32 flydende holder er designet til at optimere rivalens ydelse, især når det gælder producentens BAYO T-REAM-rivaler med udskiftelige hoveder.


Flydende holdere er udviklet til fremstilling af højpræcisions-huller, og for at sikre korrekt opretning i forhold til rival og hullets center, fremhæver KJV A/S, der repræsenterer Iscar i Danmark.

Producenten har aktuelt udvidet programmet med GFIS ER32x70-ER32 i ST GFI-programmet, som i årevis har været anvendt til HSS-/hårdmetalrivaler ved lave skæredata. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Teknologien i GFIS ER32X70-ER32 er forskellig fra andre flydende holdere på markedet, da den sikrer, at opstillingen er helt stiv, indtil der opnås en stabil tilstand ved rivningen. Det opnås ved hjælp af semi-kobling flydende mekanisme, der først begynder at flyde, når rivalen er i hullet, og der tilføres tilspænding, påpeger KJV.

Funktionen er især vigtig på horisontale maskiner, hvor værktøjet kan bøje af og derved beskadige både værktøj og holder, hvis ikke hullet rammes præcist.

GFIS ER32X70-ER32 kan monteres i enhver ER32-spændetangsholder, uden set-up-time, og dermed automatisk justeret, og så man anvender færre værktøjsløsninger samt undgår behov for hydrauliske patroner.

Løsningen passer til skafter på 12 til 25 millimeter, byder på indvendig køling op til 70 bar, ligesom det er muligt at anvende lange rivaler op til fem gange dybde, med radial kompensation +/- 0,11 millimeter og vinkelkompensation +/- 0,5 grader.

Løsningen er til både horisontale og vertikale maskiner, specielt modular skaft med ER-patentanmeldt tilslutning duer til alle ER32 spændetangsholdere.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik