Teknovation Logo
robot

 
  • Martin Svensson Randsalu og andre medarbejdere fra Idé-Pro A/S, vil være at træffe på Elima Subcontracter messen fra den 12. til 15. november på stand B07:88. Her medbringer virksomheden plastemner fra den nye 4000T sprøjtestøbemaskine.

30. oktober 2019, kl. 07:02 

Idé-Pro udvider i Sverige

Idé-Pro A/S styrker aktiviteterne på det svenske marked ved at ansætte Martin Svensson Randsalu som ny Area Sales Manager.


Med ansættelsen af Martin Svensson Randsalu, der kommer at arbejde direkte fra Gøteborg, får Ide-Pro A/S en Area Sales Manager med lang og international erfaring fra blandt andet automotive og plastindustrien.

"At udvide på det svenske marked er et logisk skridt i vores udvikling," siger han i forbindelse med sin ansættelse, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Mange svenskere bruger os i forvejen som deres foretrukne leverandør, og ved at stå i spidsen for vores udvidelse i Sverige vil jeg sikre, at vi kommer endnu tættere på nuværende og potentielle nye kunder.”

Virksomheden, der betegner sig som en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, EPS/EPP og letmetal, har over en årrække løst opgaver for svenske kunder, blandt andet i forbindelse med udvikling af emner til blandt andet automotive, medico- og energibranchen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik