Teknovation Logo
robot

 
  • XXL-Center ved værket i polske Pleszew er til fremstilling af de største maskiner i DMG MORI-programmet med en egenvægt op til 40 tons.

24. oktober 2019, kl. 07:31 

Open House ved DMG MORI-udbygning

I disse dage, og til og med fredag den 25. oktober er der Open House hos DMG MORI Polska Sp. z.o.oul. i Pleszew, hvor den fuldt digitaliserede produktion vises frem ligesom man præsenterer en stribe af de seneste maskiner og XXL-bygningen, hvor der fremstilles maskiner i størrelser op til 40 tons.


DMG MORI Polska er i disse dage værter for et Open House, der samtidig også er en åbningshøjtidlighed for det markant udvidede værk i Pleszew.

Frem til og med fredag den 25. oktober er der mulighed for at besigtige den fuldt digitaliserede produktion på værket, hvor der løbende gives rundture. Her kommer man også forbi det aktuelt tilføjede XXL Center, hvor der nu fremstilles nogle af de største maskiner i programmet, med en egenvægt på op til cirka 40 tons.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I showroom-faciliteterne er en stribe på 17 af de seneste maskiner i produktprogrammet også stillet frem, og løbende genstand for Live-demonstrationer.

Der er både fuldautomatiserede celler med Multitaskingcentre såvel som egentlige CNC-bearbejdningscentre og naturligt også hele byggerækken af de lokalt fremstillede CLX-/CMX-modeller samt ikke mindst Lasertec-maskiner inden for Additive Manufacturing.

Sideløbende er der indlæg om koncernens kompetenceområder inden for henholdsvis Aerospace-, Automotive- samt Die & Mold-sektorerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media