Teknovation Logo
robot

 
  • De to YCM-maskiner ankom i ugens start, og er siden blevet pakket ud og installeret af Flextek-personalet, så ZBC kan tage dem i brug i industriteknikeruddannelsens CNC-undervisning.

23. oktober 2019, kl. 15:19 

YCM-maskiner ankommet til ZBC

I indeværende uge har Zelandia Business College, ZBC, modtaget to CNC-maskiner til industriteknikeruddannelsen i Slagelse, hvor de nu installeres, så de kan indgå i undervisningen.


ZBC i Slagelse er i færd med at leveret dels et YCM NTC2000MY-center og dels en NXV600, fra samme producent, som begge er indkøbt hos Flextek A/S, oplyser uddannelseschef Michael Dyrehave, ZBC.

Maskinerne skal indgå i CNC-faciliteterne for industriteknikeruddannelsen, og styrke uddannelsen, påpeger Michael Dyrehave.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han udtrykker en stor glæde ved samarbejdet med Flextek i almindelighed og Area Sales Manager Ole Midtgaard i særdelshed, og oplyser, at de to maskiner, nu vil indgå i  undervisningen sammen med en anden aktuel investering, i form af en større Zeiss-koordinatmålemaskine såvel som en emnevaskemaskiner, som er placeret i det område, hvor CNC-drejebænk og CNC-fræsemaskine nu indkøres, fortæller Michael Dyrehave.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik