Teknovation Logo
robot

 
  • Kennametal Additive Manufacturing har allerede sendt de første produktionsemner til kunder inden for olie- og gas- og krafværktindustrien, fremhæves det.

22. oktober 2019, kl. 08:42 

Kennametal lancerer 3D-printenhed

Amerikanske Kennametal har lanceret en større satsning på 3D-print med forretningsenheden Kennametal Additive Manufacturing.


Den amerikanske værktøjsproducent  Kennametal tager nu næste skridt i virksomhedens satsning på 3D-printede produkter.

Men forretningsenheden Kennametal Additive Manufacturing, der ifølge producenten allerede er godt i gang med at sende produktionsemner ud til kunder, kombinerer virksomheden firmaets opbyggede ekspertise inden for materialevidenskab og slidbestandige løsninger med decideret AM-produktionskapacitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ønsket er at levere både højtydende pulvermaterialer til AM-applikationer såvel som fuldt færdige 3D-printede komponenter og emner med forbedrede slid-, erosions-, korrosionsegenskaber til eksempelvis højtemperaturapplikationer, fremhæves det.

Disse højtydende slidkomponenter inkluderer eksempelvis emner, der er specialdesignet og optimeret til 3D-print med virksomhedens KAC89 wolframkarbid og Stellite 6 AM-materiale, som er en slidbestandig kobolt-kromlegering, konstaterer producenten.

Skærende værktøj fra Kennametal forhandles i Danmark af Fortiva Danmark A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media