Teknovation Logo
robot

 
  • OK´s Key Account Managers på køle-/smøremidler, Lars Primdahl (t.v.) og Anders Elbrønd (t.h.19, har bragt seneste viden med hjem fra besøget hos Rhenus i tyske Mönchen Gladbach, fremhæver OK.

17. oktober 2019, kl. 07:17 

Rhenus-opdateringer til OK

Energiselskabet OK´s Key Account Managers på køle-/smøremidler har været på besøg hos Rhenus, og har seneste viden om olierne med hjem til de danske brugere, fremhæver OK, der er autoriseret distributør af Rhenus’ køle-/smøremidler i Danmark.


Tyske Rhenus’ autoriserede distributør af køle-/smøremidler i Danmark, OK, føler sig godt klædt på til at møde kunderne med den seneste viden på området.

Det meddeler firmaet, efter at have fået de to Key Account Managers på køle-/smøremidler, Lars Primdahl og Anders Elbrønd, retur fra et besøg hos Rhenus, medbringende den seneste viden om olierne hjem til de danske brugere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For både producenten og OK er samarbejdet vigtigt, og den løbende opdatering en prioritet, understreges det videre. På den måde kan man hele tiden orientere om det seneste på området, og sparre med kunderne, baseret på opdateret viden om producentens arbejde.

Det gælder Rhenus Lub køle-/smøremidler inden for mærkningsfrie, “Maximum Performance"-området såvel som GTL-skæreolier med videre, ligesom de to denne gang fik indsigt i Fluid Fill Matic, oplyser OK.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media