Teknovation Logo
robot

 
  • Secos Dann Høibjerg og HST´s Michael Henriksen ved en af de robotiserede produktionsceller, hvor der er opnået en betydelig optimering.

13. oktober 2019, kl. 10:38 

Optimeringer hos HST

teknovationNr. 14 - 2019   Efter Michael Henriksens overtagelse af Horsens Spån Teknik A/S, HST i Løsning, er der gennemført flere optimeringer i produktionen i samarbejde med Seco Tools. Blandt andet har skiftet af et korthulsbor øget antallet af huller pr. skift med over 30 procent.


Det har været et begivenhedsrigt halvår siden 1. april for HST og Michael Henriksen, som har overtaget virksomheden og direktørposten fra firmaets stifter David Nielsen.

"Jeg har naturligt skulle bruge en masse tid på at lære virksomhedens rutiner at kende, men har kun mødt stor interesse blandt såvel interne medarbejdere som ude ved kunderne,” siger Michael Henriksen til Teknovation, om de nu vel overståede første seks måneder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De mange timer, som han har investeret, er kommet godt igen. Dels igennem løbende dialoger om hvad man gør, og hvad der måske også kan ændres:

”Det er vigtigt at understrege, at HST er en god forretning. Jeg er her ikke for at revolutionere, men for at drive fundamentet godt videre. Omvendt, så ser jeg måske ting med friske øjne, som der tidligere ikke har været så meget interesse for,” siger Michael Henriksen.

Et eksempel er udførst sammen med Seco Tools, hvor han har været inde og kigge på mulige optimeringer ved cellerne:

”Vi fandt frem til, at ved at skifte til de seneste korthulsbor fra Seco, så var der både bedre driftsøkonomi, flere spindeltimer og ikke mindst lavere omkostninger,” fortæller Michael Henriksen om det konkrete optimeringsprojekt, som gennemførtes på hans initiativ i samarbejde med Seco Tools´ salgskonsulent Dan Høibjerg.

”Det imponerer naturligvis mig, når vi med et allerede godt arbejdsforløb, kan finde ekstra mange procent ved en enkel værktøjsoptimering. Vi gik fra at lave 150 til 160 huller på værktøjsskift til nu at lave mellem 230 og 240 huller, og tilmed med en billigere løsning,” fortæller Michael Henriksen.

Læs hele artiklen ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik