Teknovation Logo
robot

 
  • Alle Exair-støvsugere er CE-kompatible og har fem års “Built to Last”-garanti.

Teknovation nr. 15/2019

Industriel støvsuger til olietønder

Exairs 113 liters Heavy Duty HEPA Vac er en kraftig industriel støvsuger, fremhæver den danske forhandler, AVS Danmark. Denne mindre tønde betyder, at den passer i trangere rum og er velegnet til mindre volumen applikationer.


Exair Heavy Duty HEPA Vac er designet til at flytte mere materiale med mindre slid. Det er konstrueret til at filtrere forurenende stoffer til HEPA-krav i støvede miljøer, der kræver hyppig rengøring.

Den er stille og yder ved 82 decibel (halvdelen af støjen fra elektriske støvsugere), hvilket gør den egnet til en række miljøer, påpeger AVS Danmark. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et let vedligeholdt for-filter stopper større partikler, mens HEPA-filteret håndterer det mindre stof. Alle filtre testes for mindst 99,97 procent filtrering på 0,3 mikroniveau for at opfylde HEPA-standarderne i nøje overensstemmelse med IEST-RP-CC-007.

Exairs produktserie til industriel rengøring tilbyder støvsugere til våde eller tørre miljøer fra 19 liter op til 416 liters kapacitet. De er tilgængelige, så de passer til brugerens eksisterende tromle eller man kan købe med en komplet tønde-enhed.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik