Teknovation Logo
robot

 
  • Lundberg Tech beskæftiger 43 medarbejdere, fortrinsvis med fremstillingen på de metalbearbejdende maskiner. Firmaets hovedprodukt er maskiner til håndtering af industriaffald. (Foto: Lundberg Tech A/S)

4. oktober 2019, kl. 15:14 

DI Roskilde/Køge Bugts initiativpris tildelt Lundberg Tech

Lundberg Tech A/S, der producerer maskiner, som kan opsuge, findele og komprimere spild fra proces- og pakkemaskiner, er blevet tildelt DI Roskilde/Køge Bugts initiativpris 2019.


Spild fra proces- og pakkemaskine, kan suges op i en granulator, der deler materialet, så det fylder væsentlig mindre og er nemmere at håndtere. Det er udgangspunktet for Lundberg Techs systemer, som kan håndtere stort set alle former for affald, der siden kan genanvendes, hvor det er muligt.

"Lundberg Tech var indtil for få år siden en lille maskinfabrik. Men gode idéer, et fokus på miljøet og et globalt udsyn har ført virksomheden langt. I dag sætter den store fodaftryk langt uden for Lille Skensved," siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt Carsten K. Jensen.

"Det er et eksempel på en virksomhed, som forstår at udnytte mulighederne i forbindelse med den grønne omstilling, som er i gang over alt i verden," siger han videre.

Antallet af medarbejdere hos Lundberg Tech A/S er vokset fra 7 i 2009 til 43 i 2019. Omsætningen er i samme periode steget fra knap 4 millioner kroner til omtrent 90 millioner. Men, virksomheden har mod på mere. Ambitionen er at nå en trecifret millionomsætning inden for de kommende år. Samtidig vil man etablere sig på flere vækstmarkeder.

"Ledelsen i Lundberg Tech har modet til at træffe strategiske valg. Og lige nu er man i fuld gang med at etablere sig på nye globale vækstmarkeder. Det er en fortjent vinder af initiativprisen," siger Carsten K. Jensen i forbindelse med offentliggørelsen af årets modtager af DI Roskilde/Køge Bugts initiativpris 2019.

Lundberg Tech bygger på en innovativ teknologi, der kan fange, transportere, neddele, opsamle og komprimere spild fra proces- og pakkemaskiner i alle grene af industriproduktion, og selskabet er globalt orienteret med datterselskaber i Tyskland, USA og Kina samt med salgs- og partnerkontorer i Benelux-landene, Frankrig, UK og Italien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik