Teknovation Logo
robot

 
  • På sidste måneds EMO 2019-messe i Hannover, fremviste Mazak RoboJob Tower-automationssystemet, som allerede er implementeret på flere værker i Japan, og nu også installeres i Worcester, England, i forbindelse med opgraderingen til iSMART Factory.

7. oktober 2019, kl. 08:39 

Worcester får iSMART Factory-status

Mazak-koncernen har i 100 års-jubilæumsåret, der blev indledt i foråret, og kulminerede i forbindelse med september måneds EMO 2019-messe, besluttet at opgradere flere værker i Japan såvel som produktionerne i Kentucky, USA, samt Worcester, England, til det fuldt digitale iSMART Factory-niveau.


En række af investeringer er i øjeblikket under implementering ved Mazak Europe-værket i Worcester.

Det er en konsekvens af koncernens beslutning om at værket, i lighed med to hovedfabrikker i Japan, samt det amerikanske produktionsværk i Kentucky, skal have det højest automations- og digitaliseringsniveau, og dermed i jubilæumsåret for etableringen tilbage i 1919, får iSMART Factory-status, og dermed bliver State-of-the-Art, fremhæver Mazak.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Worcester-værket får blandt andet installeret to celler, med hvor deres Integrex i-serie-maskine og RoboJob-automationsløsninger, understøttet af RoboJob Tower, for ubemandet fremstilling, da løsningen har råemne- og færdigemne automatiseringen i det særlige 4,6 meter høje tvillinge-elevator-tårn i umiddelbar tilknytning til cellens maskine, der således optager et begrænset gulvareal.

Hertil kommer et VTC-800-center til såkaldt Jig-boring af emnerne, hvorefter de er klar til malekabinen og kan komme videre til montageområdet, hvor det årligt bliver til et output i Worcester på nu over 1.000 maskiner hvert år, der primært afsættes i Europa.

Alle data opsamles i produktionscellerne og nu også i montagerækkerne, og er derved tilgængelig så man har fuldt Industrie 4.0-niveau, og derved kan opnå Mazaks højeste automations- og digitaliseringsniveau; iSMART Factory-status.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik