Teknovation Logo
robot

 
  • Der vil være tale om højkvalitetsindhold om koncernes otte fabrikater i form af MÄGERLE, BLOHM, JUNG, STUDER, SCHAUDT, MIKROSA, WALTER og EWAG, fremhæver United Grinding Grop, om koncernens nye blogunivers.

2. oktober 2019, kl. 07:16 

United Grinding lancerer blog med slibetips

Den tyske slibemaskingigant United Grinding Group har lanceret onlinebloggen The Motion Blog med tips til måder at foretage forskellige former for slibning med producentens maskiner med mere.


Med et onlineblogunivers om forskellige måder at angribe sliberprocesser på for at opnå højere produktivitet og/eller kvalitet med mere, vil den tyskejere United Grinding Group nu forsøge nå ud til flere af virksomhedens kunder med nyheder om de seneste faglige muligheder i branchen.

Bland de første indlæg er eksempelvis 'fire tips om fremstilling af højvolumenserier', 'genopbygning af maskiner' og 'slibeprocesser med fleksibel automation'.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sproget er på engelsk, men det bør opvejes af indholdets betydelse, da sitet fremadrettet vil fungere som en resource for brugerne, hvor de 'på et sted' vil kunne tilgå hele koncernens viden om faglige emner, konstateres det.

De seks undertemaer på siden er 'ny teknologi', 'læring om lederskab', 'tips og tricks', 'nyheder', 'virksomhedsinformation' og 'kundecases'.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik