Teknovation Logo
robot

 
  • Tool-parts Claus Johansen glæder sig til at møde kunder, leverandører, samarbejdspartnere og øvrige venner af huset, når der er ti års-jubilæumsreception i Vejlefirmaet den 1. oktober.

23. september 2019, kl. 07:08 

10 års-jubilæum fejres med udvidelse

Den 1. oktober fejrer Tool-part sit 10 års-jubilæum, og udvider samtidig de fysiske rammer for at skabe bedre rammer om aktiviteterne.


Tool-part i Vejle blev stiftet den 1. oktober 2009, netop som finanskrisen var på sit højest. At krisen så fortsatte længere end forventet kan man kun være glade for, at man ikke vidste på det tidspunkt, lyder det fra stifter Claus Johansen, der stadig er den bærende kraft i den daglige servicering af virksomhedens kunder:

"Det er kun gået fremad siden opstarten," siger Claus Johansen, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg har fået en bestyrelse der sikrer fokus på sund forretningsudvikling, så jeg kan bruge tid på det jeg synes er det mest interessante – nemlig de tekniske udfordringer og finde de bedste løsninger i enhver opgave vores kunder kommer med. Siden min faglige uddannelse som maskinarbejder i 1981 har jeg beskæftiget mig med salg og rådgivning indenfor værktøj og bestykning i den spåntagende industri og det inspirerer mig," fastslår Claus Johansen.

Tool-part udvider lageret med 150 kvadratmeter, og den 1. oktober kan kunderne derved serviceres i endnu højere grad, understreger han.

Det hele bliver fejret med en reception for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og øvrige venner af huset, tirsdag den 1. oktober fra klokken 13 til 18 på virksomhedens adresse i Vejle.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik