Teknovation Logo
robot

 
  • EMO 2019-messen blev endnu en succesrig af slagsen i Hannover, hvilket også afspejledes i Hal 2, hvor der har været travlhed mandag til fredag hos DMG MORI, der på sine cirka 10.000 kvadratmeter indtog messen suverænt største stand med hele 51 forskellige automationsløsninger blandt de i alt 70 udstillede maskiner.

21. september 2019, kl. 16:26 

Omkring 117.000 fra 150 lande forbi

Årets metalbearbejdningsmesse i Hannover er nu overstået, og tæt ved 117.000 fra 150 lande lagde vejen forbi. Fald i tysk fremmøde blev i vid udstrækning hentet ind igen af en langt større international bevågenhed.


Seks dage med verdens førende producenter af CNC-værktøjsmaskiner til fortrinsvis spåntagende metalbearbejdning, og de tilhørende producenter af skærende og holdende værktøj samt ikke mindst automationsperiferiteknologi, er nu vel overstået, og hos den tyske fabrikantforening, Verein Deutscher Werkzeugsmaschinenfabriken, VDW, der i praksis har stået i spidsen for afvikllingen, ser man med tilfredshed tilbage på endnu en succesrig messe.

"Det har været en uge med god stemning i hallerne, og hvor det større internationale fremmøde har sat sit præg på messen," noterer EMO-generalsekretær, direktør i VDW Car Martin Welcker, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Mange af udstillerne har tilkendegivet, at de er meget positive over de besøgendes indkøbslyst og trafikken ude i hallerne, og således har EMO Hannover igen vist sig som hele verdens mødested, når det gælder metalbearbejdning, og den fremadrettede udvikling for området".

De første analyser af årets besøgende viser, at antallet af højt placerede beslutningstagere er på samme niveau som for to år siden, og således udgør 58 procent af de besøgende, hvilket procentvis faktisk er en fremgang. Omkring halvdelen af de besøgende har angivet, at de var på messen med konkrete investeringer for øje, og for de ikke-tyske besøgende var andelen hele 67 procent, hvilket er det højest niveau, som til dato er målt i forbindelse med en EMO-messe, påpeger Carl Martin Welcker.

Godt 25 procent af alle besøgende lagde faktisk underskrevne ordre på selve messearealet, understreger han videre, og over 50 procent angiver, at de regner med at foretage investeringer i forlængelse af hvad de så på messen i den nære fremtid.

Mere end halvdelen af de besøgende angives at være internationale gæster, stort set ligeligt delt mellem det øvrige Europa og så oversøiske gæster, hvilket overgår den hidtidige rekordmesse på området i 2017. Der noteres en 20 procent fremgang i antallet af gæster fra Asien, anført af Kina, Japan, Taiwan og Indien. Andre lande, hvor der er med i top-ti er Italien, Polen, Sverige, Rusland og Tyrkiet, hvorefter Holland, Belgien og Danmark følger, noterer Carl Martin Welcker.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik