Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste Teknovation kommer vidt omkring metalbearbejdning, med den første opfølgning fra EMO 2019, foromtaler af hi ´19 og K 2019 samt specialtemaer med henholdsvis måleteknik og pladebearbejdning i fokus.

21. september 2019, kl. 15:16 

80 sider avis på vej

teknovationNr. 13 - 2019   Seneste nummer er nu trykt og afleveret til distributøreren, der omdeler fra mandag morgen. Læs den første opfølgning på den netop overståede EMO 2019, samt 36 sider stor hi´19-messesektion, forud for messen 1. til 3. oktober, og specialtemasider om K 2019, der holdes i Düsseldorf16. til 23. oktober. Måleteknik og Pladebearbejdning er andre aktuelle temaer.


Der er 80 aktuelle sider på vej ud til læserskaren i disse dage. I hovedsektionen omhandler de blandt andet de første efteromtaler fra EMO 2019, der i år havde et stort dansk rykind såvel som et stort tema med pladebearbejdning i fokus.

Heri kan man blandt andet læse om det ryk Green Box A/S i Aulum har taget med investeringen i en Salvagnini S4+P4 stanse- og pladelinje, og andre automatiseringsaktiviteter, der skal gøre det muligt at fastholde den enorme vækst, som virksomheden er inde i.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Pladebearbejdningstemaet rummer også artikler om Eagles 15 kilowatt-fiberlaser, forandringer hos Fagerlund, der tæller en række automatstansemaskiner, og om automatisering af pladebearbejdningen hos Stantræk samt øget fleksibilitet hos CK Deep Drawing. Læs også om danske RMIG´s overtagelse af tyske Mevaco, belgiske LVD´s ditto af italienske Compac, Lissmac-afgrater til KM Vandskæring og fuld eksansion med rørlaserskæring hos Staermose Industry i Odder med meget mere.

Måleteknik-temaet rummer blandt andet aktuelt lancerede løsninger fra Renishaw såvel som Zeiss, der blev lanceret på EMO 2019-messen og endeligt stilles der skarpt på to kommende messebegivenheder, henholdsvis K 2019 i Düsseldorf 16. til 23. oktober samt en 36 sider-messesektion om hi ´19 i Herning, den 1. til 3. oktober.

Hovedsektionen rummer portrætter af både Hein & Sønner i Randers g FK Spåntagning i Østervrå ligesom der i hi-sektionen er portrætter af flere af messens udstillere, heriblandt Metafix i Hadsund, Damvigs aktuelle Additive Manufacturing-tiltag, der udrulles på messen, Technicons ditto inden for fleksibel automation, som udvidet med One-Stop-Shop-løsninger med meget mere.

Onlineudgaven af avisen kan allerede nu læses - følg blot lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik