Teknovation Logo
robot

 
  • MCD-programmet til fræsning henvender sig først og fremmest til værktøjsmagerne, understreger Horn.

11. september 2019, kl. 07:17 

MCD-fræsning til værktøjsmagerne

Tyske Paul Horn har flere produktlanceringer i forbindelse med næste uges metalbearbejdningsmesse i Hannover. Èn af dem ventes at tiltrække særligt værktøjsmagerne til Horn-standen, oplyser den skandinaviske repræsentant, JR Tool fra Vejle, som vil være på plads i hele messeperioden.


Forud for EMO 2019, den 16. til 21. september i Hannover, melder sydtyske Paul Horn om flere innovationer i programmet, som får premiere på messen.

Det gælder blandt andet inden for programmet af MCD-fræsere, hvor Horn nu tilføjer en særlig profil i forskellige belægninger, som kan vælges alt efter hvor fin overflade, der skal efterlades. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Værktøjsmagerne kan også udnytte de længere diametre, så man yderligere kan sænke fremstillingstiderne, anfører Horn, hvad enten der køres med 6, 8, 10, 12 eller 16 millimeter-fræsere, der alle leveres med mulighed for indvendig køling.

Stabiliteten er i højsædet, og MCD har vist overbevisende resultater, understreger producenten videre. Der er lagt vægt på at efterlade optimale overflader, så efterfølgende slibning og polering er unødvendig, hvilket naturligt har været prioriteret i innovationsarbejdet, understreges det videre.

Da målgruppen netop er værktøjsmagere, og deres slutbrugeres behov, så har Horn lagt sig i selen for at kunne tilbyde en profil og belægning, der netop efterlader optimale overflader, hvad enten løsningen efterfølgende skal anvendes til fremstilling med PET eller fødevarematerialer som eksempelvis chokolade, understreger Horn.

Det skandinaviske team vil være repræsenteret hos Horn i messeperioden i Hannover.
For Danmark omfatter det JR Tools fire salgskonsulenter, Jan Eilenberg, Rudy Bonde, Kaare Blak og Jonas Knap, som altså er på EMO fra 16. til 21. september. De får følgeskab af salgspersonalet i Horn Skandinavien fra Sverige, som JR Tools supporterer med det skandinaviske lager i Vejle.

Ud over Horn, så repræsenterer JR Tool også en række øvrige produkter, som er repræsenteret på EMO-messen, og disse stande kan man naturligvis også få information om hos de danske salgsfolk, understreges det. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik