Teknovation Logo
robot

 
  • Professor Leonard De Chiffre har i en lang årrække være en af de fremmeste akademiske kapaciteter inden for metrologiområdet målrettet industrien i Danmark.

22. august 2019, kl. 14:54 

Metalbearbejdningsseminar afsked for DTU-professor Leonardo De Chiffre

I anledningen af, at DTU-professor Leonardo De Chiffre efter 45 års ansættelse ved universitetet går på pension, holdes et seminar 4. oktober om metalbearbejdning og geometrisk måling på campus i Lyngby. Og det bliver med en række af de fremmeste europæiske forskere på området, oplyser institutdirektør ved DTU Mekanik, Hans Nørgaard Hansen.


Arrangementet Metal Cutting and Geometrical Metrology Seminar bliver det sidste for Leonardo De Chiffre som lønansat professor ved DTU i Lyngby. Dette i anledningen af at han går på pension efter et langt akademiske arbejdsliv med tæt kontakt til nøglepersoner i den danske fremstilingsindustri såvel som et hav af studerende og medarbejdere på arbejdepladsen i Lyngby og internationalt.

I alt 45 år er det blevet til som medarbejder på DTU, hvilket han på dagen vil berette om i indlægget '45 Years of Teaching and Research in Metal Cutting and Geometrical Metrology'.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Herudover stiller en række internationale kapaciteter op som oplægsholdere på dagen om forskellige emner herunder professor ved Physikalisch-Technische Bundesanstalt, Deutschland, Harald Bosse, professor ved University of Nottingham, Dragos Axinte og professor ved Università di Padova, Enrico Savio.

Fra industrien i Danmark bidrager Senior R&D Engineer hos Novo Nordisk, ph.d. mech., Jan L. Andreasen, med indlægget 'Industrial Applications of Surface Characterization and Computed Tomography'. 

Efter de faglige præsentationer holdes en reception i bygning 101A på første sal, oplyser institutdirektør ved DTU Mekanik, Hans Nørgaard Hansen, der også byder de fremmødt velkommen på dagen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik