Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars LogIQ-serie kommer i fokus på EMO 2019-standen.

21. august 2019, kl. 08:44 

Iscar har LogIQ-serie i fokus på EMO

Iscar præsenterer et udvalg af sine skærende værktøjsløsninger til metalbearbejdning på EMO 2019 i forlængelse af virksomhedens aktuelt igangsatte LogIQ-kampagne.


Iscars LogIQ-serie introducerer næste standard inden for skærende værktøj med en række tilføjne løsninger, der er designet til at maksimere bearbejdningsprocesser og optimere ydelsen, oplyser den danske repræsentant, KJV A/S.

Med integrering af Industrie 4.0-standarder opfylder LogIQ-værktøjslinjerne således de aktuelle krav til øget produktivitet i CNC-bearbejdningscentre, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På EMO 2019-standen vises eksempelvis LogIQ Fast Feed-fræsningslinjerne, som inkluderer udskiftelige fræsere, massive hårdmetalendefræsere og Multi-Master-værktøj med udskiftelige fræsehoveder.

LogIQ4Feed muliggør skrubfræsning ved høj spånvolumen og indbefatter en smal dobbeltsidet platte med fire skærkanter. Mill4Feed, der er en familie af værktøj, der bærer firkantede enkeltsidede platter med fire skærekanter, designet til bearbejdning af næsten alle typer metal. Tang4Feed-fræserfamilien er baseret på det tangentielle princip om plattebespænding for at sikre en mere stiv struktur og bedre funktion ved Ramp Down. Miicro3Feed og NanFeed har trekantede platter og har minimale diametre.

Andre aktuelt lancerede produkt-highlights på standen inkluderer LogIQ3Cham som kan forbedre boreproduktiviteten markant, LogIQ4Turn til forbedret ydelse i generelle drejeoperationer, LogIQ8Tang, som , en aktuelt idvolæet 90 graders firkantet skulderfræser, Multi5Grip antivibration Grip-holder til højere tilspænding med ekstra stabilitet og LogIQ5Griå, en alsidig og mere løsning til af- og indstik. Alt sammen er det designet og udviklet til at udføre essentielle opgaver med maksimal effektivitet, understreger KJV.

Repræsentanter fra KJV vil løbende være tilstede på Iscar-standen i Hal 4 i forbindelse med EMO 2019, der holdes 16. til 21. september i Hannover.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik