Teknovation Logo
robot

 
  • Verdens vigtigste og mest omfangsrige messe for metalbearbejdning er ubestridt EMO-messerne, når de afholdes i Hannover, som det næste gang er tilfældet i dagene 16. til 21. september.

20. august 2019, kl. 14:46 

Kom gratis på EMO 2019

Det er nu muligt for Teknovations læsere at få enten en partoutbillet eller en dagsbillet til den kommende EMO 2019-messe i Hannover, den 16. til 21. september, helt gratis.


Det kan godt blive lidt af en udskrivning at besøge EMO 2019-messen. Dels er der rejsen frem til messecentret, og så kan man også hurtigt komme af med cirka 20 euro pr. dag i indgang ligesom man bliver afkrævet Parkering, hvis man er i bil.

Arrangørerne har derfor de seneste gange udstedt gratisbilletter til fagfolk, distribueret gennem samarbejdspartnere, og heriblandt Teknovation. Og det er også tilfældet i år, hvor servicen er udvidet til også at omfatte gratis partoutkort til hele messeperioden, 16. til 21. september.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selve messen afvikles hos Deutsche Messe AG, der ejer verdens største messeareal i Hannover, og som i Danmark er repræsenteret ved Strauss & Partnere. Og for at få flere besøgende fra Danmark, er der etableret en særligt "landingsplads" for bestillingen af den gratis adgang på nettet.

Læserne er velkomne til at klikke videre hertil via lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik