Teknovation Logo
robot

 
  • Et tænkt setup med Fastems RoboCell ONE, som producent præsenterer på årets EMO-messe.

Teknovation nr. 12/2019

Præsenterer fleksibel robotcelle i Hannover

Finske Fastems letter nu lidt på sløret for, hvad virksomheden viser på årets største begivenhed for de metalbearbejdende virksomheder EMO Hannover fra den 16. til 21. september.


Automationsspecialisten Fastems deltager på årets EMO 2019-messe i Hannover, hvor virksomheden vil demonstrere en række af de seneste teknologiprodukter i porteføljen.

På standen i hal 9 (E50) udstiller firmaet under temaet Manufacturing Economically – High Product mix and low Volume, hvilket afspejler ønsket med de udstillede produkter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På robotsiden viser firmaet eksempelvis en demo af RoboCell ONE, der er en let konfigurerbar robotcelle designet til håndtering af tunge arbejdsemner.

I forhold til software demonstreres den seneste version af produktionsplanlægnings- og eksekveringssoftwaren MMS med en række i Industry 4.0-tilføjelser.

Et samarbejde er også kommet i stand med den tyske maskinproducent Heller, der på virksomhedens stand i hal 12 (C38) vil foretage live demonstrationer af finnernes Flexible Pallet Container-system, FCP.

Endelig præsentere producenten også en række tjenester og en ny version af firmaets simuleringssoftware til robotiserede efterbearbejdningsceller (RFC) FastSimu med mere.

Flere informationer:her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik