Teknovation Logo
robot

 
  • Perfect Pocket Technolgy, der sikrer mere effektiv lommefræsning med høje højhastighedsfræseværktøj, er blevet tilføjet HyperMILL MAXX Machining med 2019.2-versionen, fremhæver OPEN MIND.

20. august 2019, kl. 07:16 

Forbedret performance med HyperMILL 2019.2

Tyske OPEN MIND har med frigivelsen af HyperMILL version 2019.2 tilføjet en række væsentlige forbedringer i den højtydende Cam-software, fremhæver producenten.


Eksempelvis har HyperMILL MAXX Machining, der er Cam-producenten OPEN MIND's mest kraftfuldt tilvalgsmodul med bore-, skrub- og sletbearbejdningsstrategier, fået tilføjet mærkbare forbedringer på flere områder med 2019.2-versionen.

Blandt de primære forbedringer er her en strategi for 'perfekt' lommefræsning, døbt Perfect Pocket Technolgy, der sikrer mere effektiv lommefræsning med højhastighedsfræseværktøjer, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Herudover påpeger producenten, at High-Performance slet- og skrubbearbejdningsstrategier nu også er tilgængelige i forbindelse med drejeoperationer.

Dette er gjort muligt ved at anvende et koncept med trochoidalfræsning til drejning. Optimerede forbundne værktøjsbaner og mere 'flydende' maskinbevægelser sikrer høj ydelse. Brugeren drager i den sammenhæng fordel af skærets særligt dybe indgreb i materialet, hvilket øger procespålideligheden og reducerer produktionstiden.

Når det kommer til finishoperationer, tilbydes nu også en innovativ strategi for at gøre optimal brug af rollFEED-drejeskær. Skærenes store radier muliggør enorme tidsbesparelser, konstaterer producenten.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik