Teknovation Logo
robot

 
  • Bent Breinholdt Andersen vil fremover blandt andet være ansvarlig for de fleste reparationsopgaver i huset, påpeger Hjernø.

19. august 2019, kl. 14:29 

Bent Breinholdt Andersen til Hjernø

Værktøjsfabrikken Hjernø styrker teamet med ansættelsen af Bent Breinholdt Andersen, oplyser virksomheden.


Ansættelsen af Bent Breinholdt Andersen er foretaget medhenblik på styrke virksomhedens i forvejen stærke konstruktørteam, understreger Hjernø.

Han kommer således, ifølge Odense-firmaet, med mange års erfaring fra en anden virksomhed i branchen og og er rutineret inden for såvel konstruktionen af nye værktøjer som reparationer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På personalesiden har virksomheden også foretaget en række ændringer i den eksisterende organisation, hvor Søren Larsen, er gået fra at være logistikansvarlige til ny Progress & Purchase-manager med ansvar for at sikre overholdelsen af tidsplaner i produktionen og afrapportering til kunder.

Nye ansvarsområder er det også blevet for en række andre medarbejdere herunder Jesper Eg Larsen, der fremover er ansvarlig for specielle mere teknisk krævende projekter, og Ulrik Andersen, der bliver knyttet til reparationer, og Lars Arntoft, som skal tage sig af nye værktøjer.

Af yderligere tiltag har virksomheden på tekniksiden investeret i ny kemisk væskerensningsteknologi, der er koblet til en specialunit til hver af firmaets fire trådgnistningsmaskiner, hvilket giver langt mere holdbare overflader end hidtil, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik