Teknovation Logo
robot

 
  • Afstiksopgaver i områderne op til diameter 52, 82 og 120 millimeter emne-diameter kan nu udføres med Iscars Tang-Grip og Do-Grip med forstærkede blokke og adaptere med 4 plattesæder.

13. august 2019, kl. 08:14 

Iscar udvider stik-programmet

KJV A/S lancerer nu Tang-Grip og Do-Grip med forstærkede blokke og adaptere med 4 plattesæder. 2 til 5 millimeter plattebredde sikrer en økonomisk operation i emner op til diameter 120 millimeter, fremhæves det.


Iscar udvider nu deres stikprogram med løsninger med forstærkede blokke og adaptere med 4 plattesæder til serierne Tang-Grip og Do-Grip.

Løsningerne er designet til afstiksopgaver i områderne op til 52, 82 og 120 millimeter emne-diameter med overbevsidende stikresultater og bearbejdningsdata samt besparelse af råmateriale, fremhæver den danske repræsentant, KJV A/S.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er tale om et patenteret, tilpasset system til firkantede adaptere med 4 plattesæder, for øget stabilitet ligesom det er et vibrationsfrie afstikssystemer, også i store diametre, påpeger producenten.

Andre fordele er forbedret platte-standtid, overflade-finish og emne-rethed, grundet et mere robust design.

Der er desuden mulighed for reduktion af plattebredde grundet øget stabilitet, og hermed besparelse af materiale, ligesom emnediameter 120 millimeter nu kan afstikkes med en 3 millimeter-platte.

Løsningerne øger produktivitet, især når der anvendes TAG N…HF-platter med tilspænding op til 0,4 millimeter/omdrejning, og så er det en økonomisk adapter med 4 plattesæder, fremhæver KJV videre.

Forskellige adaptere kan monteres i den samme blok, og blokken og adaptere er designet til Jet-Cut-køling med op til 140 bar, ligesom løsningerne er kompatible med alle kendte maskiner, inklusive Multitasking-centre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik